Blogia
Letras desde Cazarabet

Cabanes de volta a les Borges Blanques .

Un treball impresionant de Ramón Queralt amb l´edició de Cossetània.

Editorial Cossetània ha editat un llibre a més d´interessant...ben fet i amb gust. Es tracta de Les Cabanes de Volata de les Borges Blanques des de la ploma de Ramón Queralt Boldú i les expresives fotografies d´Oriol Cornuella  i el pròleg molt planer de Ramón Folch.

L´escriptor, en Queralt,  és un home de la terra  llicenciat en Ciències Ambientals i en Dret i actualment treballa dins el món de l´ordenació del territori i l´avaluació ambiental. Aquest xicot ja va començar la seva aportació editorial amb Impacte  Ambiental del despoblament(li edità Pagès edicions l´any 1999). El fotògraf és també coprotagonista d´aquest impresionant estudi sobre les cabanes de volta a les Borges Blanques. Es tracta d´Oriol Cornudella; home també de la terra que combina el seu treball de bomber amb el gust per la fotografia. En Cornudella ha exposat varies vegades tant a la seva terra(també és de les Borges Blanques) com més enllà.

El llibre s´apropa molt al paisatge, als fets i sobretot a gent, la gent que ha conegut les cabnes de volta que les ha arreglat o que les ha perdut frruit del pas del temps...la gent de les Borges Blanques.

0 comentarios