Blogia
Letras desde Cazarabet

El Priorat i els Brigadistes Internacionals.


L´ Ultima batalla de les Brigades Internacionals, des del Priorat.

El comité editorial No Jubilem la Memòria ha dut a terme  l´ edició d´un altre llibre d´Àngela Jackson,; es tracta d´una altra aportació al record de la llibertat i dels internacionals que van lliutar per ella a la Guerra Civil Espanyola. Aquesta historiadora anglesa va dedicar la seva tesi doctoral a la dona anglesa i a la Guerra Civil Española; així l´any vinent està previst que la Universitat de València li la publicarà sota el títol Británicas y la Guerra Civil Española. Una vegada sabut, ja l´esperem amb ganes.
Aquest investigadora incansable ha publicat uns quants llibres entorn a la Guerra Civil  Esponyola i Cossetània els ha editat amb gust i detall...el darrer, abans d´aquest, és de l´any passat i s´apropa a aquest col-lectiu des del títol: “Els brigadistes entre nosaltres”.

Aquest present llibre, Preludi de l´última  batalla.Les brigades internacionals al Priorat,1938, s´apropa a aquests lluitadors i defensors per la República en la seva estada a terres del Priorat---comarca de Tarragona--. És tot un document que fa memòria des de les primeres pàgines,poc a poc...Les fotografies, nombroses, el fan més atractiu i planer. Una lectura imprescindible.

1 comentario

cheap jordans -

Aprender español puede ser divertido. ábrete sésamo.